Infoa seuran syyskokouksesta 8.10.2024

1.10.2024

Seuran syyskokous järjestetään aiemmin ilmoitetun mukaisesti tiistaina 8.10.2024 klo 19 seuran toimistolla, Vanerikuja 3, Järvenpää. 

Kokouksessa valitaan johtokunnalle puheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä jäseniä erovuoroisten tilalle. Ehdokkuudestaan johtokuntatehtäviin ovat määräajassa ilmoittaneet seuraavat henkilöt:

Vesa Takko (pj) 
Matti Kokko
Kai Kuoppamäki 
Ossi Myllylahti 
Johanna Palvimo 
Jari Pudas
Samuel Ruohonen
Jaana Ylärinne

Johtokuntaan voidaan seuran sääntöjen mukaan valita puheenjohtaja ja 5-8 jäsentä. Tällä kaudella johtokunnassa on ollut puheenjohtajan lisäksi 6 jäsentä. Syyskokous päättää valittavien jäsenten määrästä. Erovuoroisten jäsenten määrän ollessa kaksi, johtokuntaan voidaan valita enintään neljä jäsentä, jolloin jäsenten määrä olisi seuran sääntöjen mukainen maksimi. Kun ehdokkaita on enemmän kuin johtokuntapaikkoja, suoritetaan äänestys. Kokouksessa äänioikeutettuja ovat seuran 15 vuotta täyttäneet, jäsenmaksunsa maksaneet varsinaiset jäsenet, kunniajäsenet ja kunniapuheenjohtajat. Ikäluokkien toimihenkilöistä seuran jäseniä ovat ikäluokkavastaavat, joukkueenjohtajat, taloudenhoitajat, valmentajat ja huoltajat. 

Osallistujien äänioikeus tarkistetaan kokoukseen saapuessa, joten saavuthan paikalle ajoissa. 

Tervetuloa! 

Johtokunnan puolesta 
Marika Hagelin 
johtokunnan sihteeri