Arkiaamuihin Kuntofutista 50+ ja 65+ vuotiaille

21.10.2024

Loka-marraskuun vaihteessa käynnistetään kaksi uutta Kuntofutis-ryhmää. 

"Haluamme tarjota matalan kynnyksen harrastetoimintaa myös senioreille ja tämä pilottihanke tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden!" tapahtumakoordinaattori ja ryhmien valmentaja Sofi Heikkilä kommentoi innoissaan.

Arkiaamujen Kuntofutis-ryhmät ovat osa Palloliiton käynnistämää kuntofutiksen pilottihanketta. Hankkeen tavoitteena on käynnistää aikuisten kuntofutisryhmiä ympäri Suomen terveysliikunnan lisäämiseksi. Pilottihankkeen ryhmissä hyödynnetään Tanskassa jo onnistuneesti toiminnassa olevaa Football Fitness -toimintamallia, jonka hyödyt terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä aikuisväestön keskuudessa on pystytty osoittamaan useiden tieteellisten tutkimusten kautta.  

Järvenpäässä starttaavat ryhmät tarjoavat liikettä ja aivojumppaa hyvässä seurassa miehille ja naisille 50-vuotiaista senioreihin. Eläkeläisille suunnattu harrasteryhmä on tapahtumakoordinaattori Sofi Heikkilän mukaan uusi avaus JäPSissä, 50+ ryhmä taas tarjoaa liikkumismahdollisuuden aamuun esimerkiksi yrittäjille ja etätyöläisille. "Toiminta suunnitellaan osallistujien tavoitteiden ja lähtötason mukaan, joten mukaan voi tulla sekä konkarit että uutta harrastusta aloittelevat. Ikärajatkaan eivät ole kiveen hakattuja", Heikkilä kertoo.  

Lue lisää alkavasta toiminnasta nettisivuiltamme TÄÄLTÄ

Tervetuloa mukaan!

Tunti jalkapalloharrastuksessa hyvässä porukassa

  • kasvattaa lihasvoimaa ja parantaa tasapainoa
  • kohottaa mieltä
  • pistää aivot töihin

Ilmoittautumaan pääset alla olevia painikkeita klikkaamalla.